Danske Spil var taget

DanskeApps er spiludvikler med base i Danmark.

Siden vi startede i 2015 har vi lavet forskellige små spil under et andet navn, men i 2019 skiftede vi navn til DanskeApps med ændret mission for vores spil. De gamle spil er ikke på markedet mere, da vi som skrevet ændrede retning for firmaet en smule og havde brug for en “ny” start.

Vores mål er at lave spil, som rammer bredt og vi er sikker på det kommer til at ske.

2015

Vores historie

I 2015 blev DanskeApps født. Dengang hed firmaet Yellow Banana og partnerne Anders og Lasse havde ingen idé om hvilken retning firmaet ville gå. De vidste bare at de ville udfordre sig selv og lave anderledes spil.

Vi lærer bliver udgivet

Vores største projekt indtil videre “Vi lærer” blev udgivet juni 2020. Vi glæder os til at se hvordan det hele udvikler sig.

2020

2019

Betatest og klargøring

Vi har i løbet af 2019 arbejde ret intenst på “Vi lærer” og står nu her, klar til at teste med Jer, familliemedlemmer og venner med børn.

Formålet er at få så mange forskellige øjne på ift. brugervenlighed, pædagogik og udtrykket i serien.

“Vi lærer” idéen opstår, pga. manglende marked

Vi opdagede i 2018 et manglende marked for lærerige apps til børn og her opstod idéen til “Vi lærer”. Markedet er ret tyndt, for dansktalende apps for dem under 7 år og derfor vil vi være nogle at de første til at ramme det danske marked.

2018

2016-2017

Idéer, idéer og udvikling

I 2 år knoklede vi på alle mulige mindre spil, som desværre ikke er på App Store mere. De er fjernet efter der er sket mange ændringer i de personlige skills.

DanskeApps bliver stiftet

DanskApps startede da Lasse og Anders mødte hinanden i en frokostpause, da de arbejde i samme hus på det tidspunkt.

Lasse snakkede med nogle af hans kollegaer om at han lavede spil og Anders blev meget interesseret og spurgte ind til det.

Anders så Lasses spil og blev meget interesseret i at lave grafikken til spillet – her startede et samarbejde og idéen om at skabe nye spil og udfordre os selv på kodning (Lasse) og grafisk design (Anders).

DanskeApps har ikke altid heddet DanskeApps, men virksomheden har eksisteret siden 2015.

2015

Lasse Thomsen

Spiludvikler og partner

danskeapps_vilærer__taktil_lasse
danskeapps_anders_juhl

Anders Juhl

Spildesigner og partner